Contacteer ons: 03/771.50.31 info@probufisc.com

Kerntaken

In de eerste plaats voeren wij de boekhouding van vennootschappen, eenmanszaken en vrije beroepen en verzorgen wij alle belastingaangiften. Maar onze opdracht gaat verder: van het oprichten van vennootschappen tot het optimaliseren van uw fiscaliteit. Wij focussen op de kennis van uw onderneming en de kennis van de boekhoudkundige en fiscale realiteit waar u mee geconfronteerd wordt. U ontvangt persoonlijke begeleiding en wij denken met u mee, voor zowel starters als voor gevestigde zelfstandigen.

Bijstand bij de opstart van een onderneming

Wij staan u, als startende ondernemer, met raad en daad bij betreffende de keuze van de juridische vorm, het opstellen van het financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies. Alsook bij de registratie als ondernemer bij de verschillende administraties zoals KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds, enz.

Boekhouding

Onze dienstverlening begint bij het verzorgen van de boekhouding. Alle facturen en bankuittreksels worden door ons nauwkeurig en tijdig verwerkt volgens de regels van de kunst. De balans en resultatenrekening die hieruit voortvloeit vormt de basis van alle belastingaangiften.

Fiscaliteit

Wij verlenen bijstand aan alle belastingplichtigen bij o.a. het invullen en indienen van de elektronische aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW. Op basis van tussentijdse besprekingen krijgt u een helder beeld van uw cijfers. Wij evalueren en optimaliseren op geregelde tijdstippen uw fiscale situatie.

Advies inzake bedrijfsbeheer

Wij analyseren de rentabiliteit van uw onderneming. In functie hiervan doen wij u voorstellen, bv. op fiscaal vlak, om de economische gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren. Dit zowel op korte als lange termijn.